Microbiologia de los alimentos
Gorde:
| Egile nagusia: | Adams, M. R. |
|---|---|
| Beste egile batzuk: | Moss, M. O., Ramis Vergés, Manuel, trad |
| Formatua: | Liburua |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
Acribia.
1997.
|
| Gaiak: | |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Microbiología de los alimentos
nork: Frazier, W.C
Argitaratua: (1978) -
Microbiología de los alimentos ; Fundamentos y fronteras
nork: Doyle, Michael P.,ed
Argitaratua: (1997) -
Fundamentos de microbiología de los alimentos
nork: Ray, Bibek
Argitaratua: (2010) -
Microbiología de los Alimentos : Fundamentos y aplicaciones en ciencias de la salud
nork: Hernández Urzúa, Miguel Ángel
Argitaratua: (2016) -
Tópicos en microbiología e inocuidad de los alimentos /
Argitaratua: (2021)