Introducción a la tecnología de alimentos
Gorde:
| Erakunde egilea: | Academia del Area de Plantas Pilotos de Alimentos |
|---|---|
| Formatua: | Liburua |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
Limusa.
c1998.
|
| Gaiak: | |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos
nork: Cheftel, Jean Claude
Argitaratua: (1992) -
Tecnología de la congelación de los alimentos
nork: Gruda, Zbigniew
Argitaratua: (1990) -
Introducción a la tecnología de conservas vegetales /
nork: Carrión Calderón, Miguel
Argitaratua: (2023) -
Tecnología de alimentos /
nork: Castro Ríos, Katherin
Argitaratua: (2011) -
Tecnología del procesado de los alimentos : principios y prácticas
nork: Fellows, Peter
Argitaratua: (1994)