Introducción a la tecnología de alimentos
Furkejuvvon:
| Searvvušdahkki: | Academia del Area de Plantas Pilotos de Alimentos |
|---|---|
| Materiálatiipa: | Girji |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
Limusa.
c1998.
|
| Fáttát: | |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos
Dahkki: Cheftel, Jean Claude
Almmustuhtton: (1992) -
Tecnología de la congelación de los alimentos
Dahkki: Gruda, Zbigniew
Almmustuhtton: (1990) -
Introducción a la tecnología de conservas vegetales /
Dahkki: Carrión Calderón, Miguel
Almmustuhtton: (2023) -
Tecnología de alimentos /
Dahkki: Castro Ríos, Katherin
Almmustuhtton: (2011) -
Tecnología del procesado de los alimentos : principios y prácticas
Dahkki: Fellows, Peter
Almmustuhtton: (1994)