Características físicas de variedades de arroz en parbolizado a presión atmosferica

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Quintana Alarcón, María Gabriela
Materiálatiipa: Girji
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: bic. Universidad de Concepción, Facultad de Agronomía. 1997.
Fáttát:
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

MARC

LEADER 00000nam a22000005a 4500
001 11023
003 CL-ChBUA
005 20120815103313.0
008 070301s1997 cl 000 0dspa
040 |a CL-ChBUA  |c CL-ChBUA 
090 |c 11023  |d 11023 
100 1 |a Quintana Alarcón, María Gabriela. 
245 1 0 |a Características físicas de variedades de arroz en parbolizado a presión atmosferica 
260 |b Universidad de Concepción, Facultad de Agronomía.  |a bic.  |c 1997. 
300 |a vii, 108 p.  |c 27 cm.. 
500 |a Tesis. 
504 |a Bibl. pp. 88-89, índice. 
650 4 |a ARROZ. 
942 |c LTS 
945 |c INGENIERO AGRONOMO. 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 T_UC_ING__CIV__AGR__Q_7_199600000000000_IMPRESO  |7 0  |9 15963  |a UNACH  |b UNACH  |c Hemeroteca  |d 2007-03-05  |i 32.829.  |l 0  |o T/UC Ing. Civ. Agr. / Q 7 1996 Impreso.   |p 16962  |r 2012-12-27 00:00:00  |u 15963  |w 2012-08-08  |y LTS  |k T/UC Ing. Civ. Agr. / Q 7 1996. 
999 |c 11023  |d 11023