Propiedades físicas de los alimentos y de los sistemas de procesado
Bewaard in:
| Hoofdauteur: | |
|---|---|
| Formaat: | Boek |
| Taal: | Spaans |
| Gepubliceerd in: |
Zaragoza.
Acribia.
1993.
|
| Onderwerpen: | |
| Tags: |
Voeg label toe
Geen labels, Wees de eerste die dit record labelt!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 13295 | ||
| 003 | CL-ChBUA | ||
| 005 | 20120815103453.0 | ||
| 008 | 070301s1993 sp 000 0 spa | ||
| 020 | |a 8420007447 | ||
| 040 | |a CL-ChBUA |c CL-ChBUA | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 660.284 |
| 090 | |c 13295 |d 13295 | ||
| 100 | 1 | |a Lewis, M.J. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Propiedades físicas de los alimentos y de los sistemas de procesado |
| 260 | |b Acribia. |a Zaragoza. |c 1993. | ||
| 300 | |a 494 p. |c 23 cm. | ||
| 504 | |a Indice. | ||
| 650 | 4 | |a TRANSFERENCIA DE CALOR. | |
| 650 | 4 | |a TRANSFERENCIA DE MASA. | |
| 942 | |c LIB | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |4 0 |7 0 |9 18814 |a UNACH |b UNACH |c 600 |d 2007-03-05 |i 33.516. |l 2 |o 660.284 27 / L 671. |p 19813 |r 2014-09-26 00:00:00 |s 2014-09-22 |u 18814 |w 2012-08-08 |y LIB |k 660.284 27 / L 671. | ||
| 999 | |c 13295 |d 13295 | ||