Monografías hortícolas : ajo, cebolla, coliflor, repollito de bruselas, pimentón y ají, haba
Gorde:
| Erakunde egilea: | Universidad Católica de Chile |
|---|---|
| Formatua: | Liburua |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
[Santiago].
UC/CORFO.
1987.
|
| Gaiak: | |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Producción, poscosecha, procesamiento, comercialización de ajo, cebolla y tomate
nork: Izquierdo, Juan
Argitaratua: (1992) -
Estudio microbiológico de ajo(Allium sativum L.) y cebolla (Allium cepa L.) deshidratados
nork: Fuselli, S. R, et al.
Argitaratua: (2004) -
Técnicas de producción hortícola en el sur de Chile ; Para profesionales y técnicos del área agropecuaria
nork: Kehr Mellado, Elizabeth...[et al]
Argitaratua: (2009) -
Técnicas de producción hortícola en el sur de Chile ; para pequeños(as) productores(as) de la agricultura familiar campesina
nork: Kehr Mellado, Elizabeth...[et al]
Argitaratua: (2009) -
"Elaboración y evaluación de Ekiji en dos cultivos hortícolas".
nork: Hidalgo Alegría, Damián Esteban
Argitaratua: (2011)