Bioquímica y Valor Nutritivo de los Alimentos
Bewaard in:
| Hoofdauteur: | |
|---|---|
| Andere auteurs: | , |
| Formaat: | Boek |
| Taal: | Spaans |
| Gepubliceerd in: |
Zaragoza, España
Editorial Acribia, S.A.
[1991]
|
| Onderwerpen: | |
| Tags: |
Voeg label toe
Geen labels, Wees de eerste die dit record labelt!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 15055 | ||
| 003 | CL-ChBUA | ||
| 005 | 20210809163306.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 070301s1991 sp 000 0dspa | ||
| 020 | |a 84-200-0699-8 | ||
| 040 | |a CL-ChBUA |c CL-ChBUA |e rda | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 613.28 |2 22 |
| 100 | 1 | |a Robinson, David S. |e autor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Bioquímica y Valor Nutritivo de los Alimentos |c David S. Robinson (autor) |
| 260 | |b Editorial Acribia, S.A. |a Zaragoza, España |c [1991] | ||
| 300 | |a XVIII, 516 páginas |c 24 cm |b figuras, tablas, diagramas, gráficos, fotos e ilustraciones en blanco y negro | ||
| 336 | |2 rdacontent |a text |b txt | ||
| 337 | |2 rdamedia |a unmediated |b n | ||
| 338 | |2 rdacarrier |a volume |b nc | ||
| 504 | |a índice, apéndices, índice alfabético | ||
| 650 | 4 | |a ALIMENTOS |x ANALISIS | |
| 700 | 1 | |a Calvo Rebollar, Miguel |e traductor | |
| 700 | 1 | |a Sevillano Calvo, Emilia |e traductor | |
| 942 | |c LIB |2 ddc | ||
| 945 | |0 nac | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 613_280000000000000_R_659 |7 0 |9 21074 |a UNACH |b UNACH |c 600 |d 2007-03-05 |i 34.693 |l 5 |m 1 |o 613.28 / R 659 |p 22073 |r 2024-12-13 00:00:00 |s 2017-04-24 |t 1 |u 21074 |w 2012-08-08 |y LIB | ||
| 999 | |c 15055 |d 15055 | ||