Efecto de la aplicación de un pretratamiento enzimático en un proceso convencional de extracción de aceite en lupino (lupinus albus var rumbo)

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Bustos Zúñiga, Patricio Enrique
Autor kompanije: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Daljnji autori: Jarpa Parra, Marcela Andrea (Profesor Guía.)
Format: Disertacija Knjiga
Izdano: Chillán, Chile. 2005.
Teme:
Online pristup:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Oznake: Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!

Internet

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

Detalji primjeraka od Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Signatura: T/G Ing. Civ. Agroin. / B 982 UNACH CD.
Primjerak Unknown Dostupno Postavi narudžbu