Desarrollo de linea de proceso para la elaboración de un coctail de hortlizas en salmuera
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Materiálatiipa: | Girji |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
bic.
UNACH., Facultad de Ciencias de la Ingeniería.
2002.
|
| Fáttát: | |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 16137 | ||
| 003 | CL-ChBUA | ||
| 005 | 20120815103604.0 | ||
| 008 | 070301s2002 cl 000 0dspa | ||
| 040 | |a CL-ChBUA |c CL-ChBUA | ||
| 090 | |c 16137 |d 16137 | ||
| 100 | 1 | |a Escobar Jiménez, Marilen Alejandra. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Desarrollo de linea de proceso para la elaboración de un coctail de hortlizas en salmuera |
| 260 | |b UNACH., Facultad de Ciencias de la Ingeniería. |a bic. |c 2002. | ||
| 300 | |a x, 72 p. |c 28 cm. | ||
| 500 | |a Tesis. | ||
| 504 | |a Bibl., índice. | ||
| 650 | 4 | |a HORTALIZAS - AGROINDUSTRIA. | |
| 942 | |c LTS | ||
| 945 | |c TECNICO DE NIVEL SUPERIOR EN ALIMENTOS. | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 SEM___T_N_S_A__ES_74_200200000000000_UNACH_IMPRESO |7 0 |9 22425 |a UNACH |b UNACH |c Hemeroteca |d 2007-03-05 |i 34.969 |l 0 |o Sem. T.N.S.A. / Es 74 2002 UNACH Impreso. |p 23424 |r 2012-12-27 00:00:00 |u 22425 |w 2012-08-08 |y LTS |k Sem. T.N.S.A. / Es 74 2002 UNACH | ||
| 999 | |c 16137 |d 16137 | ||