Rueda Vera, R. H., & Cuellar Gallardo, J. D. (2003). Estudio de las variables que influyen en la oxidación de filetes de anchoa (Engraulis ringens) usando metodología de superficie de respuesta, en pesquera Trubetta S.A.
Citace podle Chicago (17th ed.)Rueda Vera, Ruben Hernán, a José Daniel Cuellar Gallardo. Estudio De Las Variables Que Influyen En La Oxidación De Filetes De Anchoa (Engraulis Ringens) Usando Metodología De Superficie De Respuesta, En Pesquera Trubetta S.A. Chillán, Chile, 2003.
Citace podle MLA (9th ed.)Rueda Vera, Ruben Hernán, a José Daniel Cuellar Gallardo. Estudio De Las Variables Que Influyen En La Oxidación De Filetes De Anchoa (Engraulis Ringens) Usando Metodología De Superficie De Respuesta, En Pesquera Trubetta S.A. 2003.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..