Estudio de las variables que influyen en la oxidación de filetes de anchoa (Engraulis ringens) usando metodología de superficie de respuesta, en pesquera Trubetta S.A.
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | |
|---|---|
| Údar corparáideach: | |
| Rannpháirtithe: | |
| Formáid: | Tráchtas LEABHAR |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Chillán, Chile.
2003.
|
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh. |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
| Cur síos ar an mír: | CD-ROM contiene la Tesis en formato digital. |
|---|---|
| Cur síos fisiciúil: | ix, 53 pág. figuras, tablas 1 CD-ROM. |
| Leabharliosta: | Bibliografía: h. 43-45 Anexos: h. 46-53 |