Estudio de las variables que influyen en la oxidación de filetes de anchoa (Engraulis ringens) usando metodología de superficie de respuesta, en pesquera Trubetta S.A.

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Rueda Vera, Ruben Hernán
Údar corparáideach: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Rannpháirtithe: Cuellar Gallardo, José Daniel (Profesor Guía.)
Formáid: Tráchtas LEABHAR
Foilsithe / Cruthaithe: Chillán, Chile. 2003.
Ábhair:
Rochtain ar líne:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
Cur síos
Cur síos ar an mír:CD-ROM contiene la Tesis en formato digital.
Cur síos fisiciúil:ix, 53 pág. figuras, tablas 1 CD-ROM.
Leabharliosta:Bibliografía: h. 43-45
Anexos: h. 46-53