Fundamentos de Valoración Nutricional y Composición Corporal
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | |
|---|---|
| Formáid: | LEABHAR |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Buenos Aires, Argentina
Editorial El Ateneo
2003
|
| Eagrán: | 1ª edición |
| Ábhair: | |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | CL-ChBUA | ||
| 005 | 20210528100332.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 121009s2003 ag ||||| |||| 000 ||spa | ||
| 020 | |a 950-02-0405-3 | ||
| 040 | |a CL-ChBUA |c CL-ChBUA |e rda | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 641 |2 22 |
| 100 | 1 | |a Girolami, Daniel H. de |e autor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Fundamentos de Valoración Nutricional y Composición Corporal |c Daniel H. de Girolami (autor) |
| 250 | |a 1ª edición | ||
| 260 | |a Buenos Aires, Argentina |b Editorial El Ateneo |c 2003 | ||
| 300 | |a XIX, 504 páginas |c 23 cm |b tablas, cuadros, figuras, gráficos, diagramas, fotos e ilustraciones en blanco negro | ||
| 336 | |2 rdacontent |a text |b txt | ||
| 337 | |2 rdamedia |a unmediated |b n | ||
| 338 | |2 rdacarrier |a volume |b nc | ||
| 504 | |a índice, índice alfabético | ||
| 650 | 4 | |a NUTRICIÓN | |
| 650 | 4 | |a DIETA |x NUTRICIÓN | |
| 942 | |2 ddc |c LIB | ||
| 945 | |0 nac | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 641_G_526000000000000 |7 0 |9 1135217 |a UNACH |b UNACH |c 600 |d 2012-10-09 |i 50.141 |l 5 |m 2 |o 641 / G 526 |p 71181 |r 2018-03-21 00:00:00 |s 2018-03-13 |t 1 |w 2012-10-09 |y LIB | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 641_G_526000000000000 |7 0 |9 1138451 |a UNACH |b UNACH |c 600 |d 2013-10-24 |i 51.842 |l 6 |m 8 |o 641 / G 526 |p 74410 |r 2018-04-03 00:00:00 |s 2018-03-27 |t 2 |w 2013-10-24 |y LIB | ||
| 999 | |c 2059484 |d 2059484 | ||