Compuestos bioactivos (Parte 2) : Presentes en alimentos y su importancia en la salud humana

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur: Arias-Santé, María Fernanda (autor)
Andere auteurs: Fuentes G., Jocelyn (coautor), Speisky C., Hernán (coautor)
Formaat: Boek
Taal:Spaans
Tags: Voeg label toe
Geen labels, Wees de eerste die dit record labelt!

MARC

LEADER 00000nam a22000005a 4500
003 CL-ChUAC
005 20220825121912.0
007 ta
008 220825s2022 cl ||||| |||| 000 ||spa
022 |a 0718-1728 
040 |a CL-ChUAC  |b spa  |c CL-ChUAC  |e rda 
100 1 |a Arias-Santé, María Fernanda  |e autor 
245 1 0 |a Compuestos bioactivos (Parte 2) :  |b Presentes en alimentos y su importancia en la salud humana   |c María Fernanda Arias-Santé ; Jocelyn Fuentes G. ; Hernán Speisky C. 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a unmediated  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volume  |b nc 
700 1 |a Fuentes G., Jocelyn  |e coautor 
700 1 |a Speisky C., Hernán  |e coautor 
773 0 |d Santiago de Chile   |g Año 24, Número 121, Febrero 2020, páginas 24-29  |t Indualimentos  
942 |2 ddc  |c AREV 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 INDUALIMENTOS__AÑO_24_NÚMERO_121_FEBRERO_2020_000000000000000  |7 0  |9 1172843  |a UNACH  |b UNACH  |c HEM  |d 2022-08-25  |l 0  |o Indualimentos, Año 24, Número 121, Febrero 2020  |p 108909  |r 2022-08-25 00:00:00  |w 2022-08-25  |y AREV 
999 |c 2367940  |d 2367940