Productos lácteos y sus alternativas : Cinco tendencias clave que les dan forma
Gorde:
| Egile nagusia: | |
|---|---|
| Formatua: | Liburua |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | CL-ChUAC | ||
| 005 | 20221027091708.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 221027s2022 ||||| |||| 000 ||spa | ||
| 022 | |a 0718-1728 | ||
| 040 | |a CL-ChUAC |b spa |c CL-ChUAC |e rda | ||
| 100 | 1 | |a Naval, Monique |e autor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Productos lácteos y sus alternativas : |b Cinco tendencias clave que les dan forma |c Monique Naval |
| 336 | |2 rdacontent |a text |b txt | ||
| 337 | |2 rdamedia |a unmediated |b n | ||
| 338 | |2 rdacarrier |a volume |b nc | ||
| 773 | 0 | |d Santiago de Chile |g Año 26, Número 136, Agosto 2022, páginas 14-17 |t Indualimentos | |
| 942 | |2 ddc |c AREV | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 INDUALIMENTOS__AÑO_26_NÚMERO_136_AGOSTO_2022_000000000000000 |7 0 |9 1173369 |a UNACH |b UNACH |c HEM |d 2022-10-27 |l 0 |o Indualimentos, Año 26, Número 136, Agosto 2022 |p 109387 |r 2022-10-27 00:00:00 |w 2022-10-27 |y AREV | ||
| 999 | |c 2368125 |d 2368125 | ||