Snacks : Las seis principales tendencias que dan forma a la industria global

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chehtman, Andrés (autor)
Format: Book
Language:Spanish
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

MARC

LEADER 00000nam a22000005a 4500
003 CL-ChUAC
005 20230117123039.0
007 ta
008 230117s2022 cl ||||| |||| 000 ||spa
022 |a 0718-1728 
040 |a CL-ChUAC  |b spa  |c CL-ChUAC  |e rda 
100 1 |a Chehtman, Andrés  |e autor 
245 1 0 |a Snacks :  |b Las seis principales tendencias que dan forma a la industria global   |c Andrés Chehtman 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a unmediated  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volume  |b nc 
773 0 |d Santiago de Chile  |g Año 27, Número 137, Octubre 2022, páginas 32-36  |t Indualimentos  
942 |2 ddc  |c AREV 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 INDUALIMENTOS__AÑO_27_NÚMERO_137_OCTUBRE_2022_000000000000000  |7 0  |9 1173732  |a UNACH  |b UNACH  |c HEM  |d 2023-01-17  |l 0  |o Indualimentos, Año 27, Número 137, Octubre 2022  |p 109657  |r 2023-01-17 00:00:00  |w 2023-01-17  |y AREV 
999 |c 2368390  |d 2368390