Política de fortificación de alimentos : Estudio del INTA: de la harina de trigo en el pan hasta los lácteos con Vitamina D.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vio del Río, Fernando (autor)
Další autoři: Pérez Bravo, Francisco (coautor)
Médium: Kniha
Jazyk:španělština
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo vytvoří štítek k tomuto záznamu!

MARC

LEADER 00000nam a22000005a 4500
003 CL-ChUAC
005 20230515160647.0
007 ta
008 230515s2023 cl ||||| |||| 000 ||spa
022 |a 0718-1728 
040 |a CL-ChUAC  |b spa  |c CL-ChUAC  |e rda 
100 1 |a Vio del Río, Fernando  |e autor 
245 1 0 |a Política de fortificación de alimentos :  |b Estudio del INTA: de la harina de trigo en el pan hasta los lácteos con Vitamina D.  |c Fernando Vio del Río ; Francisco Pérez Bravo 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a unmediated  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volume  |b nc 
700 1 |a Pérez Bravo, Francisco  |e coautor 
773 0 |d Santiago de Chile  |g Año 27, Número 139, Febrero 2023, páginas 28-31  |t Indualimentos 
942 |2 ddc  |c AREV 
999 |c 2368890  |d 2368890