Diseño de un sistema de calidad basado en el sistema de análisis de peligros y puntos críticos de control: HACCP, para una empresa pastelera de la Octava Región.
Gorde:
| Egile nagusia: | |
|---|---|
| Erakunde egilea: | |
| Beste egile batzuk: | |
| Formatua: | Thesis Liburua |
| Argitaratua: |
Chillán, Chile.
2007.
|
| Gaiak: | |
| Sarrera elektronikoa: | Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh. |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
| Alearen deskribapena: | CD-ROM contiene la Tesis en formato digital. |
|---|---|
| Deskribapen fisikoa: | 199 pág. tablas, figuras 1 CD-ROM. |
| Bibliografia: | Bibliografía: h. 198 Anexos: h. 157-197 |