Diseño de un sistema de calidad basado en el sistema de análisis de peligros y puntos críticos de control: HACCP, para una empresa pastelera de la Octava Región.
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | |
|---|---|
| Údar corparáideach: | |
| Rannpháirtithe: | |
| Formáid: | Tráchtas LEABHAR |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Chillán, Chile.
2007.
|
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh. |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
| Cur síos ar an mír: | CD-ROM contiene la Tesis en formato digital. |
|---|---|
| Cur síos fisiciúil: | 199 pág. tablas, figuras 1 CD-ROM. |
| Leabharliosta: | Bibliografía: h. 198 Anexos: h. 157-197 |