Diseño de un sistema de calidad basado en el sistema de análisis de peligros y puntos críticos de control: HACCP, para una empresa pastelera de la Octava Región.
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | |
| Eará dahkkit: | |
| Materiálatiipa: | Oahppočájánas Girji |
| Almmustuhtton: |
Chillán, Chile.
2007.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh. |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Interneahtta
Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.Biblioteca UNACH: Artes y Recreación
| Hildobáiki: |
T/G Ing. Civ. Agroin. / R 594 2007 UNACH CD. |
|---|---|
| Njađus Unknown | Oažžumis Daga várrema |