Introducción al cálculo de los procesos tecnológicos de los alimentos
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Materiálatiipa: | Girji |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
Zaragoza
Acribia
[2010]
|
| Fáttát: | |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | CL-ChBUA | ||
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| 100 | 1 | |a Lomas Esteban, María del Carmen | |
| 245 | 1 | 0 | |a Introducción al cálculo de los procesos tecnológicos de los alimentos |
| 260 | |a Zaragoza |b Acribia |c [2010] | ||
| 300 | |a 230 p. |c 26 cm. | ||
| 504 | |a índice, apéndice, il., bibl. | ||
| 650 | 4 | |a ALIMENTOS - PROCESAMIENTO | |
| 650 | 4 | |a ALIMENTOS - TECNOLOGIA | |
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