Introducción al cálculo de los procesos tecnológicos de los alimentos

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Lomas Esteban, María del Carmen
Materiálatiipa: Girji
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Zaragoza Acribia [2010]
Fáttát:
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

MARC

LEADER 00000nam a22000005a 4500
003 CL-ChBUA
005 20120815095535.0
008 111017s2010 ag ||||| |||| 000 ||spa
020 |a 9788420009803 
040 |a CL-ChBUA  |c CL-ChBUA 
082 0 0 |a 664.02 
090 |c 28958  |d 28958 
100 1 |a Lomas Esteban, María del Carmen 
245 1 0 |a Introducción al cálculo de los procesos tecnológicos de los alimentos 
260 |a Zaragoza  |b Acribia  |c [2010] 
300 |a 230 p.  |c 26 cm. 
504 |a índice, apéndice, il., bibl. 
650 4 |a ALIMENTOS - PROCESAMIENTO 
650 4 |a ALIMENTOS - TECNOLOGIA 
942 |c LIB 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |7 0  |9 67764  |a UNACH  |b UNACH  |c 600  |d 2011-10-17  |i 48.075  |l 1  |o 664.02 / L 839  |p 68896  |r 2012-12-27 00:00:00  |s 2012-09-03  |u 67764  |w 2012-08-08  |y LIB  |k 664.02 / L 839 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |7 0  |9 67978  |a UNACH  |b UNACH  |c 600  |d 2011-11-09  |i 48.075  |l 1  |o 664.02 / L 839 c.2  |p 69110  |r 2014-07-21 00:00:00  |s 2012-09-05  |u 67978  |w 2012-08-08  |y LIB  |k 664.02 / L 839 c.2 
999 |c 28958  |d 28958