Skip to content
VuFind
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sámegiella
Монгол
Māori
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Introducción a la higiene de l...
Cite this
Text this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Permanent link
Introducción a la higiene de los alimentos
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Sinell, Hans-Jürgen
Format:
Book
Language:
Spanish
Published:
Acribia.
c1981.
Subjects:
ALIMENTOS - HIGIENE.
Tags:
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Holdings
Description
Comments
Similar Items
Staff View
Be the first to leave a comment!
Your Comment
You must be logged in first
Similar Items
Higiene en las áreas de producción de los alimentos.
by: Díaz Tabilo, Egla Abigail
Published: (2008)
Elaboración de un Manual Educativo de Higiene para la prevención de enfermedades en el expendio de alimentos en la vía pública
by: Fuentes Vásquez, Carlos Danilo
Published: (2003)
Revisiones sobre la ciencia y tecnología de los alimentos
by: Watson, David
Published: (1992)
Tecnología e higiene de la carne
by: Prñdl, Oskar
Published: (1994)
Higiene escolar
by: Burgerstein, Leo
Published: (1929)