Las Enzimas en los Alimentos : Su importancia en la química y la tecnología de los alimentos
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | Schmidt-Hebbel, Hermann (autor) |
|---|---|
| Formáid: | LEABHAR |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Santiago, Chile
Fundación Chile
1982
|
| Ábhair: | |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Tabla de Composición Química de Alimentos Chilenos
de réir: Schmidt-Hebbel, Hermann
Foilsithe / Cruthaithe: (1990) -
Tecnología de la congelación de los alimentos
de réir: Gruda, Zbigniew
Foilsithe / Cruthaithe: (1990) -
Tecnología del procesado de los alimentos : principios y prácticas
de réir: Fellows, Peter
Foilsithe / Cruthaithe: (1994) -
Tecnología del Procesado de los Alimentos : Principios y Práctica
de réir: Fellows Peter
Foilsithe / Cruthaithe: (2000) -
Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos
de réir: Cheftel, Jean Claude
Foilsithe / Cruthaithe: (1992)