Skip to content
VuFind
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sámegiella
Монгол
Māori
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Microbiología alimentaria
Cite this
Text this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Permanent link
Microbiología alimentaria
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Bourgeois, C.M., coord
Format:
Book
Language:
Spanish
Published:
Acribia.
1995.
Subjects:
MICROBIOLOGIA DE LOS ALIMENTOS.
Tags:
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Holdings
Description
Comments
Similar Items
Staff View
Description
Physical Description:
23 cm.
Bibliography:
Indice.
ISBN:
8420007706
Similar Items
Microbiología alimentaria : detección de bacterias con significado higienico-sanitario
by: Pascual Anderson, Mª del Rosario
Published: (1989)
Microbiología de los alimentos ; Fundamentos y fronteras
by: Doyle, Michael P.,ed
Published: (1997)
Fundamentos de microbiología de los alimentos
by: Ray, Bibek
Published: (2010)
Microbiología de los alimentos
by: Frazier, W.C
Published: (1978)
Microbiología de los Alimentos : Fundamentos y aplicaciones en ciencias de la salud
by: Hernández Urzúa, Miguel Ángel
Published: (2016)