Comer y ser : raíces gastronómicas de México /
Reflections on pre-Hispanic roots of Mexican cuisine, illustrated with numerous photographs of codices, earthenware vessels, local produce, cooking instruments, and ingredients. Includes essays on rites and offering, crop cultivation, commerce and trade, variety of foods, types of meals, and relatio...
I tiakina i:
| Ngā kaituhi matua: | Armella, Nathalie (Author), Camacho, Vicente (Author), Franch, Paulina (Author), Villanueva, Carlos (Curator) (Author, Curator) |
|---|---|
| Hōputu: | Tāhiko īPukapuka |
| Reo: | Pāniora |
| I whakaputaina: |
Mexico, D.F. :
CACCIANI, S.A. de C.V. : Fundacion Cultural Armella Spitalier,
2012.
|
| Ngā marau: | |
| Urunga tuihono: | Digitalia Hispánica |
| Tags: |
Tāpirihia he Tūtohu
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Ngā tūemi rite
-
La gastronomía del Valle de Toluca : un recorrido por su historia, cultura y tradiciones /
mā: Viesca González, Carlos
I whakaputaina: (2019) -
Alimentación e identidades en el nuevo reino de Granada, siglos XVI y XVII /
mā: Saldarriaga, Gregorio, 1973-
I whakaputaina: (2011) -
La lenta emergencia de la comida mexicana : ambigüedades criollas, 1750-1800 /
mā: Juárez López, José Luis
I whakaputaina: (2005) -
Alimentación y migraciones en Iberoamérica /
I whakaputaina: (2014) -
La distinción alimentaria de Toluca : el delicioso valle y los tiempos de escasez, 1750-1800 /
mā: León García, María del Carmen
I whakaputaina: (2002)