Diseño y gestión de cocinas : manual de higiene alimentaria aplicada al sector de la restauración /
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | Montes, Luis Eduardo |
|---|---|
| Rannpháirtithe: | López, Miguel A. (autor.), Lloret, Irene (autor.) |
| Formáid: | Ríomhleabhar |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Madrid :
Ediciones Díaz de Santos,
2020.
|
| Eagrán: | 3a. edición. |
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/129444 |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Manual de construcción : cocinas ecológicas = Manuale di costruzione per cucine ecologiche /
de réir: Estévez Suárez, Fernando Andrés
Foilsithe / Cruthaithe: (2018) -
Norma Oficial Mexicana NOM-010-SESH-2012 : aparatos domésticos para cocinar alimentos que utilizan gas L.P. o gas natural: especificaciones y métodos de prueb.
Foilsithe / Cruthaithe: (2013) -
Procesos de preelaboración y conservación en cocina /
de réir: Gil Martínez, Alfredo
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Uso de la dotación básica del restaurante y asistencia en el preservicio /
de réir: García Azcona, José
Foilsithe / Cruthaithe: (2018) -
Diseño y comercialización de ofertas de restauración : HOTR0309 /
de réir: Río Posada, Jesús del
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)