Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Avançada
  • Lácteos: seguridad y calidad
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Afegir a favorits
  • Enllaç permanent
Lácteos: seguridad y calidad

Lácteos: seguridad y calidad

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor corporatiu: e-libro, Corp
Altres autors: Noval, Nery de la
Format: Article
Idioma:espanyol
Publicat: La Habana : Instituto de Investigaciones para la Industria Alimentaria, 2009.
Matèries:
Technology. > Food science.
Tecnología. > Ciencia de los alimentos.
Science. > Life sciences. > Biochemistry.
Ciencias. > Ciencias naturales. > Bioquímica.
Artículos electrónicos.
Accés en línia:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/13412
Etiquetes: Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
  • Fons
  • Descripció
  • Comentaris
  • Ítems similars
  • Visualització del personal
Sigues el primer a deixar un comentari!
Abans heu d’iniciar sessió

Ítems similars

  • Aplicación en postres lácteos de harina de plátano fruta verde
    Publicat: (2010)
  • Efectividad en la predicción de la calidad de canales porcinas
    Publicat: (2011)
  • Influencia del campo magnético en la calidad microbiológica del queso fresco Telita
    Publicat: (2010)
  • Efecto de la harina de plátano sobre la calidad de un embutido tipo mortadella
    Publicat: (2011)
  • Efecto de coberturas de alginato de sodio enriquecidas con aloe vera en la calidad de zanahoria mínimamente procesada
    Publicat: (2011)

Necessites ajuda?

  • Reserva de salas de tesis y puestos de estudio
  • Accede a tu cuenta
  • Documentacion UNACH

Opcions de cerca

  • Consells de cerca
  • Cerca avançada
  • Repositorio Digital
  • Bases de Datos Suscritas

Trobar-ne més

  • Buscar en Catálogo
  • Explorar alfabèticament
  • Explora canals
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_9po4h2j4l8rfncfd9r5l6is56r