Di laas koknat trii = El último cocotero - Livingston, Adel Christopher (La raya en el ojo., 2019)
Di twelv shaat stuory dem weh Adel Christopher Livingston rait riflek di raizal personality, tekop di rilieshan a di famaly ahn di piknini fasinieshan wi di stuory dem weh rikriet di muoments dem a di diely livin iina di arkipielago. Demya stuory luk fi help di preservieshan a di mada tong Kriol, iich wan a dem bigop di raizal koltyo ahn di uoral tradishan strent weh stil liv iina di arkipielago af San Andres, Pravidens ahn Ketlina.