APA (7th ed.) Citation

Lizcano, D. J., & Cavelier, J. (2004). Características químicas de salados y hábitos alimenticios de la danta de montaña (taprus pinchaque roulin,1829) en los andes centrales de Colombia. Instituto Argentino de Investigación de las Zonas Áridas.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Lizcano, Diego J., and Jaime Cavelier. Características Químicas De Salados Y Hábitos Alimenticios De La Danta De Montaña (taprus Pinchaque Roulin,1829) En Los Andes Centrales De Colombia. San Miguel de Tucumán (Argentina): Instituto Argentino de Investigación de las Zonas Áridas, 2004.

MLA (9th ed.) Citation

Lizcano, Diego J., and Jaime Cavelier. Características Químicas De Salados Y Hábitos Alimenticios De La Danta De Montaña (taprus Pinchaque Roulin,1829) En Los Andes Centrales De Colombia. Instituto Argentino de Investigación de las Zonas Áridas, 2004.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.