AIC 2010 Color and Food : From the Farm to the Table : Interim Meeting of the International Color Association : proceedings /
Saved in:
| 企業作者: | Interim Meeting of the International Color Association Mar del Plata, Argentina |
|---|---|
| 其他作者: | Caivano, José Luis (Editor), López, Mabel Amanda (Editor) |
| 格式: | Conference Proceeding 電子書 |
| 語言: | 西班牙语 |
| 出版: |
Buenos Aires :
Nobuko,
2010.
|
| 主題: | |
| 在線閱讀: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/248056 |
| 標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Introducción a la tecnología de conservas vegetales /
由: Carrión Calderón, Miguel
出版: (2023) -
Introducción a la macrobiótica /
由: Porrata Maury, Carmen
出版: (2008) -
Food Properties handboook
由: Rahman, M. Shafiur
出版: (1995) -
La alimentación en el siglo XXI /
出版: (2009) -
Manual para la educación nutricional en la secundaria básica
由: Rodríguez García, Alina Sofía
出版: (2012)