Identificación de factores que afectan la estabilidad de una bebida alcohólica tipo piña colada durante el almacenamiento
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | |
|---|---|
| Údar corparáideach: | |
| Formáid: | Alt |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Colombia :
Red Revista Lasallista de Investigación,
2006.
|
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/25775 |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
MARC
| LEADER | 00000nab a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | ELB25775 | ||
| 003 | FlNmELB | ||
| 006 | m o d | | ||
| 007 | cr cn||||||||| | ||
| 008 | 201106r2006 ck |||||s|||||||||||spa d | ||
| 022 | |a 1794-4449 | ||
| 035 | |a (OCoLC)955414052 | ||
| 040 | |a FlNmELB |b spa |c FlNmELB | ||
| 050 | 4 | |a TP248.13 |b R436 2006 | |
| 080 | |a 663 | ||
| 082 | 0 | 4 | |a 660.6 |2 22 |
| 100 | 1 | |a Restrepo Gallego, Mauricio. | |
| 222 | 0 | |a Revista Lasallista de Investigación | |
| 245 | 1 | 0 | |a Identificación de factores que afectan la estabilidad de una bebida alcohólica tipo piña colada durante el almacenamiento |h [recurso electronico] / |c Mauricio Restrepo Gallego. |
| 260 | |a Colombia : |b Red Revista Lasallista de Investigación, |c 2006. | ||
| 300 | |a 8 p. | ||
| 362 | 0 | |a Vol. 3, No. 2(2006)- | |
| 533 | |a Recurso electrónico. Santa Fe, Arg.: e-libro, 2015. Disponible vía World Wide Web. El acceso puede estar limitado para las bibliotecas afiliadas a e-libro. | ||
| 650 | 4 | |a Ciencias. |x General. | |
| 650 | 4 | |a Science. |x General. | |
| 650 | 4 | |a Ciencias. |x Biotecnología. | |
| 650 | 4 | |a Science. |x Biotechnology. | |
| 655 | 4 | |a Artículos electrónicos. | |
| 710 | 2 | |a e-libro, Corp. | |
| 856 | 4 | 0 | |u https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/25775 |