La alimentación en la América precolombina y colonial : una aproximación interdisciplinaria /

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Capparelli, Aylen (coordinador.), Chevalier, Alexandre (coordinador.), Piqué, Raquel (coordinador.)
Materiálatiipa: E-girji
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Madrid : Editorial CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas, 2009.
Ráidu:Treballs d'etnoarqueologia ; 7.
Fáttát:
Liŋkkat:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/41436
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Govvádus
Olgguldas hápmi:1 recurso en línea (i, 182 páginas)
Bibliografiija:Contiene bibliografía en cada capítulo e índice.
ISBN:9788400095031 (e book)