Toxicología alimentaria
Zapisane w:
| 1. autor: | |
|---|---|
| Korporacja: | |
| Format: | E-book |
| Język: | hiszpański |
| Wydane: |
Madrid :
Ediciones Díaz de Santos,
2006.
|
| Hasła przedmiotowe: | |
| Dostęp online: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/53122 |
| Etykiety: |
Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | ELB53122 | ||
| 003 | FlNmELB | ||
| 006 | m o d | | ||
| 007 | cr cn||||||||| | ||
| 008 | 130621s2006 sp s 000 0 spa d | ||
| 020 | |z 8479787279 | ||
| 035 | |a (MiAaPQ)EBC3173454 | ||
| 035 | |a (Au-PeEL)EBL3173454 | ||
| 035 | |a (CaPaEBR)ebr10159965 | ||
| 035 | |a (OCoLC)928699243 | ||
| 040 | |a FlNmELB |b spa |c FlNmELB | ||
| 050 | 4 | |a RA1258 |b C181 2006eb | |
| 080 | |a 615.9:612.3 | ||
| 100 | 1 | |a Cameán, Ana María. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Toxicología alimentaria |h [recurso electronico] |c directores, Ana María Cameán, Manuel Repetto. |
| 260 | |a Madrid : |b Ediciones Díaz de Santos, |c 2006. | ||
| 300 | |a XV, 688 p. | ||
| 533 | |a Recurso electrónico. Santa Fe, Arg.: e-libro, 2015. Disponible vía World Wide Web. El acceso puede estar limitado para las bibliotecas afiliadas a e-libro. | ||
| 650 | 4 | |a Toxicología. | |
| 650 | 4 | |a Alimentos. | |
| 650 | 4 | |a Higiene. | |
| 650 | 4 | |a Biología. | |
| 650 | 0 | |a Food |x Toxicology. | |
| 650 | 0 | |a Food contamination |x Health aspects. | |
| 650 | 0 | |a Food contamination. | |
| 650 | 0 | |a Food poisoning. | |
| 650 | 0 | |a Toxicology. | |
| 650 | 0 | |a Food. | |
| 650 | 0 | |a Biology. | |
| 650 | 0 | |a Hygiene. | |
| 653 | |a Intoxicación por alimentos | ||
| 653 | |a Toxicología alimentaria | ||
| 655 | 4 | |a Libros electrónicos. | |
| 700 | 1 | |a Repetto, Manuel, |e dir. | |
| 710 | 2 | |a e-libro, Corp. | |
| 856 | 4 | 0 | |u https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/53122 |