Elaboración de embutido fermentado utilizando carne de cerdo, de ave y texturizado de soya /

En el presente trabajo se estudió la posibilidad de elaboración en Cuba de un embutido fermentado seco tratado térmicamente o no, a partir de materias primas cárnicas no convencionales para este tipo de producto tal como la carne separada mecánicamente de ave y la utilización de extensores com...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Morales Cruz, Juan
Rannpháirtithe: Roca Argüeyes, Manuel (Stiúrthóir), Pérez Díaz, Joaquín (Stiúrthóir)
Formáid: Tráchtas Ríomhleabhar
Teanga:Spáinnis
Foilsithe / Cruthaithe: La Habana : Editorial Universitaria, 2007.
Ábhair:
Rochtain ar líne:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/71319
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!

Míreanna comhchosúla