Evaluación de la calidad de dos leguminosas durante su almacenamiento comercial /

En el presente trabajo se estudiaron los principales cambios que afectan la calidad del frijol colorado (Phaseolus vulgaris L.) y del chícharo (Pisum sativum L.) durante un año de almacenamiento comercial a temperatura ambiente. Se analizaron los cambios químico-físicos, biológicos, tóxico-nut...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Bilbao Reboredo, Tania
Eará dahkkit: Fuertes Blanco, Sonia (Bagadalli), Sánchez Juan, Elena (autora.)
Materiálatiipa: Oahppočájánas E-girji
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: La Habana : Editorial Universitaria, 2007.
Fáttát:
Liŋkkat:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/71337
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!