Evaluación de la calidad de dos leguminosas durante su almacenamiento comercial /

En el presente trabajo se estudiaron los principales cambios que afectan la calidad del frijol colorado (Phaseolus vulgaris L.) y del chícharo (Pisum sativum L.) durante un año de almacenamiento comercial a temperatura ambiente. Se analizaron los cambios químico-físicos, biológicos, tóxico-nut...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Bilbao Reboredo, Tania
Rannpháirtithe: Fuertes Blanco, Sonia (Stiúrthóir), Sánchez Juan, Elena (autora.)
Formáid: Tráchtas Ríomhleabhar
Teanga:Spáinnis
Foilsithe / Cruthaithe: La Habana : Editorial Universitaria, 2007.
Ábhair:
Rochtain ar líne:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/71337
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!