Evaluación de la calidad de dos leguminosas durante su almacenamiento comercial /

En el presente trabajo se estudiaron los principales cambios que afectan la calidad del frijol colorado (Phaseolus vulgaris L.) y del chícharo (Pisum sativum L.) durante un año de almacenamiento comercial a temperatura ambiente. Se analizaron los cambios químico-físicos, biológicos, tóxico-nut...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Bilbao Reboredo, Tania
Beste egile batzuk: Fuertes Blanco, Sonia (Zuzendaria), Sánchez Juan, Elena (autora.)
Formatua: Thesis eBook
Hizkuntza:gaztelania
Argitaratua: La Habana : Editorial Universitaria, 2007.
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/71337
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!

Antzeko izenburuak