Ciencia y Tecnología de Alimentos

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Pino Alea, Jorge A. (Autor)
Autor corporatiu: e-libro, Corp
Format: Publicació Periòdica
Idioma:espanyol
Publicat: La Habana : Instituto de Investigaciones para la Industria Alimentaria, 2011.
Matèries:
Accés en línia:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/82437
Etiquetes: Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
Search Result 1

Ciencia y tecnología de alimentos /

Publicat 2016
Obtenir text complet
Revista
Search Result 2

Ciencia y tecnología de alimentos /

Publicat 2016
Obtenir text complet
Revista
Search Result 3

Ciencia y tecnología de alimentos /

Publicat 2016
Obtenir text complet
Revista
Search Result 4

Ciencia y tecnología de alimentos /

Publicat 2016
Obtenir text complet
Revista
Search Result 5

Ciencia y tecnología de alimentos /

Publicat 2016
Obtenir text complet
Revista
Search Result 6

Ciencia y tecnología de alimentos /

Publicat 2015
Obtenir text complet
Revista
Search Result 7

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2011
Obtenir text complet
Publicació Periòdica
Search Result 8

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2011
Obtenir text complet
Publicació Periòdica
Search Result 9

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2010
Obtenir text complet
Publicació Periòdica
Search Result 10

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2010
Obtenir text complet
Publicació Periòdica
Search Result 11

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2010
Obtenir text complet
Publicació Periòdica
Search Result 12

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2009
Obtenir text complet
Publicació Periòdica
Search Result 13

Ciencia y Tecnología de Alimentos per Pino Alea, Jorge A.

Publicat 2009
Obtenir text complet
Publicació Periòdica