Propiedades antioxidantes de los extractos hidroalcohólicos de diferentes variedades de albahaca
Zapisane w:
| 1. autor: | |
|---|---|
| Korporacja: | |
| Kolejni autorzy: | , |
| Format: | E-book |
| Język: | hiszpański |
| Wydane: |
Ciudad de La Habana :
Editorial Universitaria,
2009.
|
| Hasła przedmiotowe: | |
| Dostęp online: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/90124 |
| Etykiety: |
Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | ELB90124 | ||
| 003 | FlNmELB | ||
| 006 | m o d | | ||
| 007 | cr cn||||||||| | ||
| 008 | 201004r2009 cu |||||s|||||||||||spa d | ||
| 020 | |z 9789591610935 | ||
| 035 | |a (MiAaPQ)EBC3185045 | ||
| 035 | |a (Au-PeEL)EBL3185045 | ||
| 035 | |a (CaPaEBR)ebr10345264 | ||
| 035 | |a (OCoLC)928971812 | ||
| 040 | |a FlNmELB |b spa |c FlNmELB | ||
| 050 | 4 | |a TP370.8 |b B276 2009 | |
| 080 | |a 663/665 | ||
| 082 | 0 | 4 | |a 664 |2 22 |
| 100 | 1 | |a Barrios Pérez, Elsa. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Propiedades antioxidantes de los extractos hidroalcohólicos de diferentes variedades de albahaca |h [recurso electronico] / |c Elsa Barrios Pérez ; tutores José Luis Rodríguez Sánchez, Manuel Álvarez Gil. |
| 260 | |a Ciudad de La Habana : |b Editorial Universitaria, |c 2009. | ||
| 300 | |a 44 p. | ||
| 533 | |a Recurso electrónico. Santa Fe, Arg.: e-libro, 2015. Disponible vía World Wide Web. El acceso puede estar limitado para las bibliotecas afiliadas a e-libro. | ||
| 650 | 4 | |a Tecnología de los alimentos. | |
| 650 | 4 | |a Food industry and trade. | |
| 653 | |a Tecnologia | ||
| 655 | 4 | |a Libros electrónicos. | |
| 700 | 1 | |a Rodríguez Sánchez, José Luis, |e tut. | |
| 700 | 1 | |a Álvarez Gil, Manuel, |e tut. | |
| 710 | 2 | |a e-libro, Corp. | |
| 856 | 4 | 0 | |u https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/90124 |