Propiedades antioxidantes de los extractos hidroalcohólicos de diferentes variedades de albahaca
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | Barrios Pérez, Elsa |
|---|---|
| Údar corparáideach: | e-libro, Corp |
| Rannpháirtithe: | Rodríguez Sánchez, José Luis (tut.), Álvarez Gil, Manuel (tut.) |
| Formáid: | Ríomhleabhar |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Ciudad de La Habana :
Editorial Universitaria,
2009.
|
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/90124 |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos
de réir: Ibarz, Albert, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2005) -
Evaluación objetiva de la calidad sensorial de alimentos procesados
de réir: Zamora Utset, Esperanza
Foilsithe / Cruthaithe: (2007) -
Aprovisionamiento, preelaboración y conservación culinarios MF0255 /
de réir: Ortega Jorge, Ángel
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Diseño de un proceso continuo para la obtención de lactoproteinas a partir del suero dulce de quesería utilizando bioreactores
de réir: González Villa, Rolando
Foilsithe / Cruthaithe: (2007) -
Desarrollo de una tecnología para la conservación de jícama por procesamiento mínimo
de réir: Huerta Espinosa, Víctor Manuel
Foilsithe / Cruthaithe: (2005)