Estudio de mermas por descongelación en fillets de pollo
Gorde:
| Erakunde egilea: | |
|---|---|
| Beste egile batzuk: | |
| Formatua: | Artikulua |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
Concepción del Uruguay :
Universidad Nacional de Entre Ríos,
2004.
|
| Gaiak: | |
| Sarrera elektronikoa: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/93789 |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
MARC
| LEADER | 00000nab a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | ELB93789 | ||
| 003 | FlNmELB | ||
| 006 | m o d | | ||
| 007 | cr cn||||||||| | ||
| 008 | 201111r2004 ag |||||s|||||||||||spa d | ||
| 022 | |a 0327-5566 | ||
| 035 | |a (OCoLC)955352710 | ||
| 040 | |a FlNmELB |b spa |c FlNmELB | ||
| 050 | 4 | |a TX601 |b E825 2004 | |
| 080 | |a 664 | ||
| 082 | 0 | 4 | |a 641.4 |2 22 |
| 222 | 0 | |a Ciencia, docencia y tecnología | |
| 245 | 0 | 0 | |a Estudio de mermas por descongelación en fillets de pollo |h [recurso electronico] / |c Gustavo A. Teira ...[et al.]. |
| 260 | |a Concepción del Uruguay : |b Universidad Nacional de Entre Ríos, |c 2004. | ||
| 300 | |a 203-213 p. | ||
| 310 | |a Semestral | ||
| 362 | 0 | |a Vol. XV, num. 18 (Mayo 2004)- | |
| 533 | |a Recurso electrónico. Santa Fe, Arg.: e-libro, 2015. Disponible vía World Wide Web. El acceso puede estar limitado para las bibliotecas afiliadas a e-libro. | ||
| 650 | 0 | |a Conservación de alimentos |x Congelación. | |
| 650 | 0 | |a Aves de corral. | |
| 650 | 0 | |a Food |x Preservation. | |
| 650 | 0 | |a Chickens. | |
| 655 | 4 | |a Artículos electrónicos. | |
| 700 | 1 | |a Teira, Gustavo A. | |
| 710 | 2 | |a e-libro, Corp. | |
| 740 | 0 | 2 | |a Ciencia, docencia y tecnología. |
| 856 | 4 | 0 | |u https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/93789 |