Estudio microbiológico de ajo(Allium sativum L.) y cebolla (Allium cepa L.) deshidratados
Furkejuvvon:
| Váldodahkkit: | Fuselli, S. R (Dahkki), Filsinger, B (Dahkki), Fritz, R (Dahkki), Yeannes, M.I (Dahkki) |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | e-libro, Corp |
| Materiálatiipa: | Artihkal |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
[Buenos Aires] :
Scielo Argentina,
2004.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/9512 |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Control químico de malezas en ajo (Allium sativum L )
Dahkki: Chavarria Valenzuela, Jorge Andrés
Almmustuhtton: (2002) -
Producción, poscosecha, procesamiento, comercialización de ajo, cebolla y tomate
Dahkki: Izquierdo, Juan
Almmustuhtton: (1992) -
Uso de alternativas biológicas en el cultivo de la cebolla en un suelo con baja fertilidad
Dahkki: Barroso Frómeta, Luperio, et al.
Almmustuhtton: (2009) -
Disponibilidad de agua y su efecto sobre el rendimiento y calidad del ajo ( Allium sativum L )
Dahkki: Albial Rivas, Nelson Alejandro
Almmustuhtton: (2003) -
Adaptación de cultivares de ajo morado y blanco (Allium sativum L.) en Acatlán, Guerrero, México
Dahkki: Pérez Moreno, Luis
Almmustuhtton: (2005)