Fermentación alcohólica de jugo de naranja con S. cerevisiae
Gardado en:
| Autor Corporativo: | e-libro, Corp |
|---|---|
| Outros autores: | Ferreyra, María M. |
| Formato: | Artigo |
| Idioma: | Lingua castelá |
| Publicado: |
[Entre Ríos, Argentina] :
Universidad Nacional de Entre Ríos,
2009.
|
| Subjects: | |
| Acceso en liña: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/9721 |
| Tags: |
Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
- Ethanol fermentation of a diluted molasses medium by saccharomyces cerevisiae immobilized on chrysotile
- Seleccin̤ de levaduras
- Determinacin̤ de los n̕dices de maduracin̤ de la naranja (Citrus sinensis (L.) Osbeck) para la elaboracin̤ de un vino de frutas
- Mitotic recombination and genetic changes in saccharomyces cerevisiae during wine fermentation
-
Producción de aceite y grasa por fermentación
por: Acuña Verrugio, Sebastián
Publicado: (2009)