Estudio sobre cambios de la firmeza de bayas de arándanos durante su maduración
Gorde:
| Erakunde egilea: | e-libro, Corp |
|---|---|
| Beste egile batzuk: | Zapata, L. M. |
| Formatua: | Artikulua |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
[Entre Ríos, Argentina] :
Universidad Nacional de Entre Ríos,
2010.
|
| Gaiak: | |
| Sarrera elektronikoa: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/9732 |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Producción de arándanos en Argentina
nork: Colina, Juan Manuel de la
Argitaratua: (2009) -
Calidad microbiológica de leche y quesos según el suministro de diferentes silajes
Argitaratua: (2010) -
Impacto de la interacción entre polifenoles de té verde y proteínas del lactosuero sobre las propiedades biológicas y funcionales de las mezclas Impact of the interaction between green tea polyphenols and whey proteins on the biological and functional properties of mixed systems /
nork: Staszewski, Mariana von
Argitaratua: (2011) -
Evaluación del proyecto de producción de arándanos : un enfoque de prefactibilidad
nork: Cortéz Mendiola, Edgar David
Argitaratua: (1996) -
Evolución estacional de nutrientes en arándano ojo de conejo (VACCINIUM ASHEI R )
nork: Amaro Tapia, José Segundo
Argitaratua: (1996)