Memoria de Trabajos de Difusion Cientifica y Técnica
Sábháilte in:
| Formáid: | Leictreonach IRIS |
|---|---|
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Universidad de Montevideo
|
| Rochtain ar líne: | Available in Fuente Académica Plus. |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
- Revista Técnica Energía
-
Formulación y elaboración de dos nuevas preparaciones de pasta láctea a base de ajo pimentón y ajo orégano
de réir: Falcon Sanhueza, Claudio Enrique
Foilsithe / Cruthaithe: (2003) -
Determinación del tiempo y temperatura de escaldado de zapallo italiano (Curcúbita Pepo)
de réir: Pérez Candia, Priscilla Vianey
Foilsithe / Cruthaithe: (2003) -
Elaboración de leche condensada a partir de semillas de soya ( glycine max) caracterización física, química y sensorial
de réir: Paredes, Lourdes
Foilsithe / Cruthaithe: (2004) -
Práctica en los procedimientos operacionales y contribución en la elaboración de un Manual de Control de los MER y EEB en Carnes Nuble S.A.
de réir: Astroza Palma, Regina
Foilsithe / Cruthaithe: (2007)