Determination of volatile organic compounds (VOCs) from wrapping films and wrapped PDO italian cheeses by using HS-SPME and GC/MS

En este estudio se caracterizaron los principales compuestos orgǹicos volt̀iles (COV) de tres pelc̕ulas transparentes (de PVC y PE) mediante microextraccin̤ en estado sl̤ido (SPME) y GC/MS. Tambiň se analizaron los efectos del tipo de pelc̕ula y del tiempo de contacto sobre la migracin̤ de COV des...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
其他作者: Panseri Sara, Chiesa Luca Maria, Zecconi Alfonso, Soncini Gabriella, De Noni Ivano, Molecular Diversity Preservation International (MDPI)
格式: 图书
语言:英语
主题:
在线阅读:Determination of volatile organic compounds (VOCs) from wrapping films and wrapped PDO italian cheeses by using HS-SPME and GC/MS
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!