Assessment of harvest and post-harvest factors affecting quality of arabica coffee in gamo gofa zone, southern Ethiopia

La calidad del caf ̌producido en la regin̤ de Gamo Gofa (Etiopa̕) est ̀disminuyendo debido a prc̀ticas inadecuadas de manejo cosecha y poscosecha. El objetivo de este estudio, conducido entre 2012 y 2013, fue evaluar factores que afectan a la calidad del caf ̌durante y despuš de la cosecha. En tota...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe: Garo Gezahegn, Shara Sabura, Mare Yohanes, Academic Journals
Formáid: LEABHAR
Teanga:Béarla
Ábhair:
Rochtain ar líne:Assessment of harvest and post-harvest factors affecting quality of arabica coffee in gamo gofa zone, southern Ethiopia
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!