Optimization of roasting conditions for high-quality arabica coffee

En esta investigacin̤ se emple ̤diseǫ central compuesto para optimizar las condiciones de tostado (tiempo y temperatura) de granos de caf ̌arb̀ica. El mťodo actual fue capaz de producir granos de buena calidad en třminos de sabor, aunque no se estudi ̤la formacin̤ de acrilamida. La optimizacin̤ b...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe: Ku Madihah K. Y., Zaibunnisa A. H., Norashikin S., Rozita O., Misnawi J., Universiti Putra Malaysia
Formáid: LEABHAR
Teanga:Béarla
Ábhair:
Rochtain ar líne:Optimization of roasting conditions for high-quality arabica coffee
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!

Míreanna comhchosúla