Free choice profiling sensory analysis to discriminate coffees

En este estudio se evaluaron atributos sensoriales de genotipos de caf ̌arb̀ica en dos lugares de Brasil (Mandaguari y Londrina). Se estandarizaron los procesos de poscosecha y tostado. Se aplic ̤un anl̀isis sensorial tipo perfil de libre eleccin̤ para investigar la influencia de la variabilidad gen...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Kitzberger Cn̕tia Sorane Good, Scholz Maria Brg̕ida dos Santos, Silva Joô Batista Gonȧlves Dias da, Benassi Marta de Toledo, Pereira Luiz Filipe Protasio, AIMS Press
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Free choice profiling sensory analysis to discriminate coffees
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

Geahča maid