Catacin̤ de caf̌

El anl̀isis sensorial o catacin̤ del caf ̌es un conjunto de pruebas organolp̌ticas <U+0097>aquellas que emplean el uso de los sentidos: gusto, olfato, tacto, vista y od̕o<U+0097> que tienen como objetivo evaluar las caracters̕ticas de calidad del grano. Se aplica al caf ̌tostado y molido...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Gobernacin̤ de Antioqua̕, Universidad Pontificia Bolivariana (UPB)
Materiálatiipa: Girji
Giella:espánnjágiella
Fáttát:
Liŋkkat:Catacin̤ de caf̌
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa