Anl̀isis del proceso de deshidratacin̤ de cacao (Theobroma cacao L.) en tn͠el de secado continuo

En este estudio se evalu ̤de forma experimental el proceso de secado de granos de cacao (Theobroma cacao L.) genotipo FEAR 5. Los experimentos se llevaron a cabo por triplicado en un tn͠el de secado continuo, con conveccin̤ forzada de aire en contracorriente utilizando dos temperaturas de secado (40...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Outros autores: Jimňez F. Javier, Ortegn̤ C. Nancy, Ortega D. Eduar, Universidad Nacional de Colombia
Formato: Libro
Idioma:Lingua castelá
Subjects:
Acceso en liña:Anl̀isis del proceso de deshidratacin̤ de cacao (Theobroma cacao L.) en tn͠el de secado continuo
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!